SAMEN WINKELEN

SAMEN WINKELEN

“Wat voor jurk zoeken we?” vraagt hij wanneer de autodeur dicht valt. Mijn zusje geeft haar verlovingsfeestje en er wordt mooi weer verwacht.

”Gewoon iets luchtigs en gezelligs,” antwoord ik terwijl hij de auto start. Het is warm buiten en we rijden met open ramen door de stad.

“Oké,” zegt hij dan, “je weet dat ik winkelen niet het leukst vind om te doen.” Het klopt, ik weet het. Winkelen met hem is eigenlijk geen goed plan. Ik weet niet precies waar ik naar opzoek ben en hij zal alles aanbevelen om maar zo snel mogelijk weer terug te keren richting de auto. Eenmaal geparkeerd stappen we uit en bij het zien van de drukte in de stad hoor ik hem al zuchten.

We lopen een groot warenhuis binnen. Er worden verschillende merken verkocht en we nemen de roltrap naar de eerste verdieping. Binnen no time heb ik mijn armen gevuld met verschillende zomerse jurkjes terwijl hij gehoorzaam achter me aan loopt.

Ik snel richting de pashokjes, waar ook een onwijs lange rij staat. Hij tikt me op mijn schouder en wijst naar een hoekje helemaal achter in de winkel. “Volgens mij zijn daar ook pashokjes en staat daar niemand.” Dit keer volg ik gehoorzaam. Er zijn inderdaad pashokjes, één van de twee hokjes is bezet. Het andere pashokje is leeg.

Ik schuif naar binnen terwijl hij op een stoel in de wachtruimte plaatsneemt. De eerste vier jurkjes laat ik niet eens zien, ze zitten absoluut niet naar mijn zin. Ik merk dat dit hem ongeduldig maakt. “Het wordt erg lastig om te keuren als je er nooit uitkomt.” grapt hij. Ik antwoord dat hij de volgende jurk mag zien.

“Wat heb je nu aan dan?” Hij trekt het gordijn wat open en bekijkt me van top tot teen.
“Is dit een nieuw setje?” vraagt hij met grote ogen. In mijn nieuwe donkerrode lingerie-setje kijk ik hem aan. Ik laat de vingertop van mijn wijsvinger langs het kant van mijn bh glijden en hij stapt het pashokje binnen.

Zonder iets te zeggen streelt hij langs mijn borsten en kijkt me hongerig aan.

Zijn vingers glijden langzaam via mijn buik richting mijn slipje. Daar aangekomen zet hij wat druk tegen mijn clit. Mijn ademhaling gaat in versnelling. Hij pikt dit direct op en zoent me hevig. Ik luister naar onze smakkende lippen terwijl ik zijn hand mijn slipje in begeleid. Zijn vingers glibberen door mijn natte lipjes en ik grijp naar zijn haar.

“Je bent zo nat lieverd,” fluistert hij in m’n oor. Dan duwt hij mijn kin wat omhoog, laat zijn tong via mijn nek over mijn borsten en buik naar mijn slipje gaan en trekt deze langzaam naar beneden.

Geil