EEN INTENSE VERRASSING

EEN INTENSE VERRASSING

“Ik heb een verrassing voor je.” Joris gaat zenuwachtig op zijn knieën naast Lisa op bed zitten. “Ik weet niet of je het wilt proberen. Je moet het eerlijk zeggen.” Ratelt hij gespannen door. Lisa slaat haar boek dicht, legt hem naast haar op het nachtkastje en komt een beetje overeind. “Wat doe jij nou zenuwachtig?” Vraagt ze verward. “Weet je nog waar we het laatst over hadden? Over dat je uhh…dat het je vaak niet lukt om klaar te komen.”

“Ja…” Lisa blijft afwachtend naar Joris kijken, ze heeft geen idee waar dit naartoe gaat. “Nou ik heb wat research gedaan en ik heb iets gevonden dat je misschien kan helpen.” Joris haalt een doosje achter zijn rug vandaan en legt het tussen hen in. “Als je wilt natuurlijk. Ik bedoel, je hoeft het niet te proberen ik dacht gewoon…” Hij stopt abrupt met praten als Lisa het doosje oppakt en bekijkt wat er inzit.

‘Pointer Vibe’ staat er in groene letters op. Ze bekijkt het speeltje door de doorzichtige verpakking heen en ziet de indrukwekkende gouden punt die het werk zou moeten doen. “En dit zou mij moeten helpen?” Vraagt ze wantrouwend. “Uhm, nouja, misschien. Hij schijnt vrij intens te zijn en goed te werken voor vrouwen die niet zo makkelijk komen. Dus ik dacht…”

“Oke…naja we kunnen het altijd proberen natuurlijk.” antwoordt Lisa. “Super lief dat je dit helemaal voor me hebt uitgezocht.” Ze geeft Joris een liefdevolle kus op zijn mond. Als Lisa weer terug wil naar haar plek houdt Joris haar tegen en vervolgt hij de zoen. Haar tong glijdt bij hem naar binnen en een diepe tongzoen volgt. Als ze even van elkaar loskomen om op adem te komen zegt ze zachtjes; “Dankjewel schatje”. Ze begint aan de verpakking te trekken en haalt het speeltje eruit. Hij geeft haar nog een snelle kus: “Veel plezier ermee schatje”. Hij staat op om de kamer uit te lopen.

“Waar ga je heen?” Vraagt ze verbaasd. “Ik wil het samen met je proberen hoor.” Zijn gezicht licht op als ze dit zegt. “Echt? Weet je het zeker?” Hij blijft nog twijfelend staan. “Nu?”

“Nu. Kleed je uit.” Beveelt ze hem. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Zo snel als hij kan trekt hij alles uit en terwijl hij nog aan zijn sokken sjort valt hij om en duikelt het bed weer in. Lisa proest het uit en krijgt spontaan de slappe lach, gelukkig kan Joris er zelf ook om lachen. Dan zegt hij opeens serieus: “Nu jij.”

Geil