ZEIKNAT EN VOLLEDIG ONTSPANNEN

ZEIKNAT EN VOLLEDIG ONTSPANNEN

‘Heb je zin om langs te komen?’ app ik terwijl ik in mijn badjas met mijn voeten omhoog op de bank lig. Ik dacht dat ik toe was aan een rustig avondje, maar nu ik hier alleen lig te Netflixen verveel ik me en heb ik zin in actie. ‘Ja’, krijg ik binnen no-time terug. ‘Ik ben aan het sporten, zo klaar. Ben er over een uurtje ok?’

Ik app terug dat dit helemaal perfect is en zet nog een aflevering van Friends aan. Dan heb ik dus nog wel even denk ik bij mezelf.

Nog binnen het uur wordt er aangebeld. Daar zal je hem hebben. Inderdaad staat daar als ik opendoe Hugo voor de deur. Helemaal bezweet met zijn tas over zijn schouders en zijn sportkleren nog aan. Hij buigt voorover om me een kus te geven; “Hi schatje. Leuk dat je appte. Alles goed?” Ik knik. “Zin in je.” Ik trek hem aan zijn shirt naar me toe en geef hem een kus terug. Hoewel ik het normaal helemaal niet op zweetlucht heb vind ik het klamme lichaam van Hugo nu heerlijk. “Hmm, ik duik heel ff snel onder je douche oké?” Mompelt hij tegen mijn lippen aan. “Ja tuurlijk.” Ik laat hem naar boven gaan, maar volg hem dan al snel.

In de gang laat ik mijn badjas van mijn schouders glijden en stap ik uit mijn pantoffels. Ik steek mijn hoofd om de badkamerdeur en zie Huug zijn naakte lichaam onder de douche staan. “Heb je iemand nodig om je in te zepen?” Vraag ik plagerig. Hij draait zich om: “Altijd”, antwoord hij met een knipoog. Ik stap de badkamer in en hij rijkt zijn hand uit om me de douche in te begeleiden. Voorzichtig stap ik bij hem onder de warme stralen van mijn eigen douche. De douche waar ik elke dag onder sta maar nu heel anders aanvoelt.

We staan dicht tegen elkaar aan. Onze lichamen raken elkaar, zijn handen op mijn heupen, mijn handen op zijn borst. Zijn lippen op die van mij, onze ogen gesloten. Zijn handen over mijn borsten, glijdend over mijn buik naar beneden tussen mijn benen. Hij gaat gelijk op zijn doel af en glijdt met zijn vinger tussen mijn schaamlippen. Ik klamp me aan hem vast bij het voelen van zijn aanraking en het naar binnen dringen van zijn vinger. Ik voel dat mijn adem stokt. Mijn tanden graven zich in zijn huid. Mijn nagels graven zich dieper in zijn rug. Dan draait hij me om en duwt hij me tegen de glazen muur. Ik voel zijn lul tussen tussen mijn billen glijden. Even heen en weer gaan, steeds verder glijden, tussen mijn benen en dan het drukkende gevoel van zijn naar binnen dringen. Ruw en stroef door het water. Zijn handen grijpen wat hij aan lichaamsdelen van mij te pakken krijgt. Heup, buik, borst, schouder, keel. Zijn gekreun gaat in hetzelfde ritme als zijn stoten.

Geil